Selecteer een pagina

50 jaar Lions Club Tienen

50 jaar Lions Club, 50 jaar initiatieven ten voordele van welzijnsorganisaties en andere sociale projecten. In 2017 mocht dat gevierd worden. Precies 11 jaar nadat Tienen Draait Rond het hen voordeed, haalde Lions Club Tienen opnieuw het reuzenrad naar onze stad. Dit samen met Tienen Draait Rond en de stad Tienen, die de promotiecampagne en de logistieke ondersteuning voor haar rekening nam.

Van vrijdag 31 maart t/m maandag 17 april ’17 torende het 50 meter hoge rad boven onze Grote Markt uit, sfeervol omkaderd met evenementen en optredens van bekende artiesten. Een spetterend vuurwerk vormde het schitterende decor wanneer het Lions Reuzenrad zijn voorlaatste avond inging. Een optreden gemist? Je kan hieronder enkele sfeerbeelden terugvinden.

Optredens      Animaties     Sfeerbeelden rad